martes, 9 de julio de 2013

L'atleta becat per Tecno Peu, Iker Gómez, sots campió d'Espanya de 300m tanques

L'atleta Iker Gómez, corredor de la Unió Atlètica Rubí becat per la clínica Tecno Peu, ha aconseguit aquest cap de setmana passat la segona posició a la prova de tanques llargues en el Campionat d'Espanya a l'Aire Lliure en categoria cadet.

L'atleta rubinenc que recentment s'havia proclamat campió de Catalunya en aquesta mateixa distància va realitzar un campionat excel·lent.

Dissabte al matí va classificar-se en primera posició a la seva semifinal amb una marca de 41"32. A la final de diumenge va fer una carrera molt valenta i només unes passetes a la penúltima tanca el van separar del preuat or. En un final emocionantíssima es va imposar l'atleta canari Othman Alexander. El registre de l'Iker, 40"63, és la seva millor marca personal a la prova de 300 mt i ha fet possible que aconseguís la segona posició al campionat estatal.

Des de la U.A.Rubí feliciten el jove atleta rubinenc i el seu entrenador Jairo Lorenzo. També volen agraïr als companys i familiars que s'han desplaçat a la ciutat de Granoller per animar-lo i donen les gràcies a la clínica Tecno Peu per ajudar-lo a millorar amb la seva col·laboració desinteressada.